info@juweliervanandel.nl

Service | WAT DOEN WE

  • “Het is mogelijk om hip te zijn in dit vak, maar dan moet je wel je nek durven uitsteken.”
    Van Andel – Altijd Creatief

 

 

Alle tijd & aandacht voor jou

Bij Juwelier Van Andel vinden we belangstelling en aandacht voor klanten erg belangrijk: “Bij het uitzoeken van je sieraden, wil je daar graag de tijd voor nemen. Onze winkel is hierop ingericht. In alle rust kun je in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze uitgebreide collectie sieraden en horloges.”

Ook de combinatie met Trends Jewels & Watches maakt van Van Andel een unieke juwelier. Je krijgt hierdoor een nog ruimere keus aan sieraden en horloges. “Trends is meer gericht op mode en de beleving staat centraal. Van Andel is traditioneler. De juiste combinatie van rust en moderniteit.”

 

 

Onze Service

Een sieraad of horloge is vaak een emotioneel symbool, verbonden met uw verleden of uw persoonlijkheid. Om er zeker van te zijn dat u ook in de toekomst kunt blijven genieten van uw sieraden, is de service omtrent uw eigendom van groot belang: die moet excellent zijn. Bij Van Andel Juweliers geldt daarom ook voor onderhoud: excellentie in haar mooiste vorm.

 

Time Horloges

Met uw kapotte horloge kunt u langs komen in ons horlogemaker atelier, alle reparaties aan horloges kunnen wij zelf uitvoeren.

repairSieraden Reparatie

Wilt u een sieraad laten repareren? Ook dit kan bij Juwelier van Van Andel. Sieraden worden vakkundig gerepareerd in het eigen atelier.

 

Graveren Graveren

Graveren, een eeuwenoude ambacht. Graveren is met een scherp instrument een tekst of figuur in een metalen voorwerp kerven. Door middel van graveren kunt u uw sieraad of horloge een persoonlijke “touch” geven.

Taxatie

Wij zijn al jaren vertrouwd met het taxeren en kopen van goud, zoals kapotte of in onbruik geraakte sieraden, munten, tandengoud, tegen contante betaling.

 

Top